Web Dizini Ne Yapar?

Web dizinleri, internet kullanıcılarının bilgi ve kaynak aramasını kolaylaştırmak için konuya göre düzenlenen bağlantı koleksiyonlarıdır. Web sitesi beslemesi için ideal bir dizindir.

Web Dizini Ne Yapar?

İnternet kullanıcıları, bir web dizini kullanarak, birbirini tamamlayan ilgili konulardaki web sitelerinin listelerini bulabilir. Konum, sektör veya hizmete göre düzenlenmiş kaynakları bulmak için bir web dizini kullanabilir. Bu dizinler siteleri kategorize eder ve ayrıca geri bağlantılar verir. Siteniz için alakalı geri bağlantılar almak için en iyi yerlerdir. Bağlantı dizinleri arama motorları değildir, ancak kullanıcılar aradıkları konuyu bulmak için bir web dizininde arama yapabilir. Bunun yerine, ilgili ve kullanışlı olmalarını sağlamak için periyodik olarak güncellenen statik bağlantı koleksiyonlarından oluşurlar.

Web sitesini güçlendirin

Birçok arama motoru, web dizinini güçlendirmek için düzenli aramaların sonuçlarını ve kullanıcı geri bildirimlerini kullanarak, kullanıcıların arama motoruyla yararlanabilecekleri ek dizinleri bulundurur. Arama motorları dizindeki bağlantıları daha kolay görüntüleyebilir. Bu açıklama bilgisi güçlü ve zengin bir şekilde yazılmalıdır.

Web Link Dizini

Web Bağlantıları


Web Link Dizini