Güvenilir Backlink Alma

Dijital bir iş ağı oluştururken geri bağlantılarınızı güncel tutmayı düşünmelisiniz. Web sitesine eklenen bağlantılar düzenli olarak sitenizin kullanıcılara yeni içerik sunduğunu gösterir.

Güvenilir Backlink Alma

Güvenilir backlinkler alırken aynı ülkeden, sektörden ve iş ağından gelme eğilimindedirler. Çünkü bu, Google'a, web sitenizle hiçbir bağlantısı olmayan uzak ülkelerden sitenize verilen bağlantılardan çok daha makul görünmektedir. Örneğin, Almanya merkezli bir çevrimiçi spor malzemeleri mağazası aniden Hindistan'daki bir elektronik üreticisinden geri bağlantı alırsa, Google bunu doğal bulacaktır. Sonuç olarak Google, geri bağlantının yasa dışı olarak elde edildiği sonucuna varabilir. İyi bir backlinkin bir diğer önemli özelliği, web sayfanız için en önemli anahtar kelimeleri içeren uygun bağlantı metnidir. Bu, ilgili arama sorgularında sayfanızın sıralamasını iyileştirmeye yardımcı olur.

Ancak şirketler genellikle ilgili arama terimleriyle değil adlarıyla bağlantılandırıldığından, tam eşleşen bağlantı metinleriyle geri bağlantı almak genellikle zordur. Ayrıca, çok fazla tam eşleşme bağlantı metni doğal görünmüyor ve spam olarak sınıflandırılıyor.

Güvenilir Backlinkler Nasıl Alınır?


Bağlantı metinleriyle ilgili olarak bunların sayfanızın gerçek içeriğiyle eşleştiğinden de emin olmalısınız. Aksi takdirde doğal görünmeyebilir ve spam olarak yorumlanabilirler. Örneğin, yeni basılan bir kitapla ilgili bir blog makalesi "geçmiş kontrolü olmadan kredi" bağlantı metnini içeren bir bağlantı içeriyorsa, bu makale yalnızca okuyucuları tarafından kullanılmamakla kalmayacak, aynı zamanda Google tarafından doğal görünmeyecek ve bu nedenle olumsuz değerlendirilecektir. . Ayrıca nofollow backlinklerden daha fazla takipçi kazanmaya çalışmalısınız. Nofollow bağlantılar sitenize herhangi bir bağlantı hakkı vermez.

Bu nedenle, web sayfanızın sıralaması üzerinde takip edilen bağlantılara göre daha az etkisi vardır. Son olarak, geri bağlantılarınızın güncelliğini de göz önünde bulundurmalısınız. Düzenli olarak eklenen yeni geri bağlantılar, sitenizin kullanıcılara Google tarafından olumlu olarak değerlendirilen güncel içerik sunduğunu gösterir. Kaliteli geri bağlantılar, hedef kitlenizin aktif olarak vakit geçirdiği kaynaklardan gelen bağlantılardır. Bu tür bağlantılar sitenizin otoritesini artırır, daha üst sıralarda yer almanıza yardımcı olur ve dönüşümlere katkıda bulunur. Web sitenize fayda sağlamayan yapay ve kalitesiz kaynaklardan uzak durmalısınız. Zararlı backlinkler, sizinle ya da kuruluşunuzla ilgisi olmayan sitelerden, istemeden, kötü niyetli olarak sitenize yönlendirilen backlinklerdir.

Doğal geri bağlantı nedir?


Doğal geri bağlantılar, backlink paketleri satın almadan elde ettiğiniz geri bağlantıları ifade eder. Kısacası aldığınız backlinke tıklayan bir ziyaretçi sitenize geldikten sonra kendini aldatılmış hissetmeyecek ve o backlinki gerçekten hak ettiğinize inanacaktır. Geri bağlantılar önemlidir, özellikle yeni bir web sayfanız varsa, sayfanızın daha hızlı keşfedilmesine ve dizine eklenmesine yardımcı olurlar. Geri bağlantılar web sitenize yönlendirme trafiği getirir. Bu nedenle blog içeriğinden gelen geri bağlantılar değerlidir.

Web Link Dizini

Web Bağlantıları


Web Link Dizini