Ücretsiz Web Sitesi Ekle

Web sitenizin bağlantısını sitemize göndermek kolay, hızlı ve basittir. Başlamanın iki yolu vardır; URL gönder düğmesini tıklamanız, bir kategori seçmeniz ve talimatları izlemeniz yeterlidir.

Ücretsiz Web Sitesi Ekle

Türkiye'nin her yerindeki site sahiplerine ücretsiz site ekleme imkanı sunarak, kullanıcıların sitemize site bilgilerini ücretsiz olarak göndermesine olanak sağlıyoruz. Biz, yalnızca bu özelliği yansıtan sitelere bağlantı verilmesine izin veren, aile dostu bir siteyiz. Bu sitenin amacı kullanıcılara başka hiçbir yerde karşılaşmadıkları daha fazla siteyi bulabilecekleri bir platform sunmaktır.

Web sitenizi indeksleyin

Web sitenizin bağlantısını sitemize göndermek kolay, hızlı ve basittir. Başlamanın iki yolu vardır; Yukarıdaki URL gönder düğmesini tıklamanız, bir kategori seçmeniz ve ardından talimatları izlemeniz yeterlidir. Daha sonra web sitesiyle ilgili URL bilgilerini ve ayrıntıları ekleyebileceksiniz. İkinci seçenek ise seçtiğiniz kategoriye gidip gönder butonuna basmaktır. Bölgenizdeki yerel işletmeleri bulun veya bunları iş dizinimizde listeleyin. Türkiye'deki şirketlerin listesini rehberimizde bulabilirsiniz.

Web sitenizin keşfedilmesini sağlayın

Web sitenizi listelediğinizde dünyanın her yerinden veya ülkenizden veya bölgenizden kullanıcılar tarafından keşfedilme fırsatına sahip olursunuz. Ücretsiz bir web sitesi listesi kazanmak, size arama motorlarından trafik çekmenin avantajlarını sunar. Bu, dijital pazarlama ihtiyaçlarınız için çok yararlı olabilir. Hedefleme ifadeleri kullanmak ve web siteleriniz hakkında kaliteli yazılı içerik sağlamak, bağlantı veren profil sayfalarınıza alabileceğiniz trafik miktarını daha da artırabilir.

Sitemize eklenen web sitelerini keşfedin

Arama kutusunu kullanarak veya bir kategoriye giderek web sitelerini arayın. Anahtar kelimeleri kullanarak veya doğrudan web sitesi alan adına göre arama yapın. Web sitemiz son derece kullanıcı dostudur, kullanımı kolaydır ve aradığınızı bulmak için gezinmeniz yeterlidir. Web bağlantısı dizini, yerel veya sektörel bir site etkinliği oluşturmanıza olanak tanır. Web sitenizin bağlantılarını ücretsiz olarak kaydedin.

Bir web sitesi bağlantısı eklemek çok kolaydır

Ücretsiz web sitesi indeksleme, gerektiğinde hızlı bir şekilde alınabilmeleri için web sayfalarını toplama ve saklama işlemidir. Rehber aracımız tüm özellikleriyle %100 ücretsiz ve sınırsızdır. Web sayfanızı Google ile hızlı bir şekilde indekslemenin önemi yadsınamaz. Bunu yapmakta geç kalırsanız, rekabeti kaybedersiniz ve ödülün yarısı için iki kat daha fazla çalışmak zorunda kalırsınız. Bu nedenle bir web sayfası oluşturulduktan sonra arama motorlarına hızlı bir şekilde sunulması gerekmektedir. Bağlantı dizini bu konuda büyük destek sağlıyor.

Web sitenizi veya bağlantınızı ekleyin ve kolayca paylaşın

İçeriğinizle birlikte web sitenize eklenebilecek bir sosyal paylaşım bağlantısı oluşturun. Kısa metni yazın ve link gönder seçeneği ile gönderin. Firmanızı web sitesi link dizinine ekleyerek daha fazla kişiye hitap edebilirsiniz. Dizin, web sitesi sahiplerinin ilginç siteler arayanlar tarafından keşfedilmesi açısından son derece önemlidir.

Web Link Dizini

Web Bağlantıları


Web Link Dizini